השתלת כבד + כליה

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/10/2004 | 10:10 | מאת: מוטי

אימי במצב לא טוב ואמורה לעבור השתלת כבד + כליה דחופה מישהו עבר אירוע כזה או מכיר? מישהו יודע איך למי פונים וכמה עולה דבר כזה בחול באופן פרטי במידה ונרצה לעשות זאת? אודה על עזרתם של המבינים בלבד תודה מוטי

20/10/2004 | 12:50 | מאת: k.h

מוטי שלום נידמה לי שהיתה תכתובת ביננו לפני כחודשיים ואם אינני טועה לא התקשרת לקבלת פרטים ממשיים אם זה אקטואלי כרגע אשמח למסור לך פרטים על האופן בו אני עברתי השתלה (לגבי השתלת כבד - אני לא יודע , אני עברתי רק השתלת כליה ). [email protected]

26/10/2004 | 11:48 | מאת: דוד

אבקש ליצור קשר דוד 052-2704498

26/10/2004 | 11:48 | מאת: דוד

אבקש ליצור קשר דוד 052-2704498

24/11/2004 | 13:37 | מאת: ר.ר. וינברג

מוטי.שלום. קימת עמותה רצינית ואחראית של מושתלי כבד שעוה עבודה טובה מאוד, ואם איני טועה יש להם גם אתר באינטרנט. בכל אופן תוכל אולי למצוא אותם בעזרת עובדת סוציאלית הקשורה לעניני השתלות או איש צות רפואי ממחלקת השתלות בכל בית חולים (פשוט תתקשר למרפאה ותבקשמס' טלפון של העמותה והם יעזרו לך מכל הלב ) בהצלחה ורפואה שלמה.

23/12/2004 | 09:22 | מאת: שמואל

האם יש קשר סיבתי בין היפטטיס A לשחמת שהופיעה אחרי 30 שנים בבדיקות מקיפות לא נמצא הגורם לשחמת כולל NASH ,גידול ממאיר היפטטיס B או היפטטיס C. יש לציין שהצהבת שהתפרצה לפני כ 30 שנה טופלה בקורטיזון בגלל ערכים גבוהים של בילירובין-24 מ"ג בשיא.