זקוקה לאינפורמציה

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/12/2003 | 16:30 | מאת: סופי

שלום לכולם! זהו כנראה לא הפורום הנכון אך מאחר ולא מצאתי פורום המתמחה ספיציפית בנושא אני מבקשת את עזרתכם: אבא שלי צריך לעבור ניתוח להחדרת צינור תוך-ורידי לטיפולי דיאליזה. אני יודעת שהצלחת הניתוח מאד חשובה לכן אני מחפשת מומחה בתחום. אבא שלי עוד צעיר,ואני מאד מודאגת מה יקרה בהמשך... כל מי שיש לו מידע בנושא (על מומחים או בכלל על טיפולי דיאליזה) - אני מאד אודה לו אם ישאיר לי תגובה. תודה וסופשבוע נעים

18/12/2003 | 18:28 | מאת: אמ

שלום סופי, אולי תנסי לפנות באתר www.ynet.co.il בפורום נפרולוגיה (תכנסי לפורומים הרפואיים). בהצלחה..

24/12/2003 | 20:30 | מאת: חנה

שלום סופי מתוך נסיון על אבי אני יכולה לומר שדר' שמש מביה"ח שערי צדק בירושלים הוא רופא מצוין. תאמר לזכותו העובדה שמצב בריאותו של אבי בהחלט לא היה הטוב ביותר והוא עבר את כל התהליך בצורה טובה מאוד.כמו כן שמעתי עוד המלצות רבות על רופא זה.הבנתי שהוא גם המוביל בתחומו בארץ אם לא היחיד - אף באים אליו מחו"ל לשם כך.התור הוא קצת ארוך אבל לפעמים מישהו מבטל ואז מוקדם התור.את הטלפון את יכולה להשיג מהמודיעין של בי"ח הדסה בי-ם.אם אביך שיך לקופת חולים אני בטוחה שיש ביניהם סידור למימון הניתוח - דברי לשם כך אם רופאת המשפחה שלו או שלך.טיפולי הדיאליזה כפי שכבר בטח שמת לב מאוד מחלישים את האדם אך זה מתבטא במיוחד לאחר הדיאליזה.ובימים שאחרי בדר"כ מרגישים ממש בסדר.אבי איננו צעיר אז זה כנראה משפיע אחרת אבל אני מכירה אנשים בגיל 40+ שהולכים לפני ואחרי הדיאליזה לעבודה...בכל אופן אם עכשיו הוא מקבל דיאליזה בצינור חיצוני הרי שהחיים אחרי הניתוח קלים הרבה יותר - אין כזה חשש לזיהום האזור וניתן להתקלח כרגיל.השלבים בניתוח התוך ורידי (שהוא לא קשה-אבא שלי יצא מהבי"ח מיד על הרגלים אחרי הניתוח. הניתוח לוקח נדמה לי שעה)הם;ניתוח ואחרי זה אחרי כמה שבועות מכניסים נדמה לי לתוך הוריד פיסטולה. בהצלחה!!

25/12/2003 | 00:29 | מאת: סופי

מודה על התגובות.

12/01/2004 | 21:41 | מאת: פינקי

לסופי שלוםרב בכשר לניתוח החדרת צינור לדיאליזה [שנט] תפני לבית חולים שערי צדק ד"ר דויד שמש