שאלה ועוד קצת

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/05/2004 | 20:02 | מאת: לאה

אשמח לקבל הסבר לגבי המרכז הישראלי להשתלות. קצת מבולבלת, האם יש הבדל באם רשומים במרכז להשתלות, לבין רישום בבית חולים ספציפי ? אים מישהו רשום למשל ברמבם, הוא לא שייך למרכז להשתלות? האם מדובר במאגר שונה? הקרטריונים שונים?. שמתי לב כאן להודעות כגון - "בעוד חודש אני עומד לעבור השתלה..." כיצד ניתן לדעת שבדיוק בעוד חודש ניתן לבצע השתלה? בהחלט מבולבלת מעט. מודה מראש לכל נותני ההסברים.

28/05/2004 | 07:29 | מאת: ארז

ישנה אפשרות לבצע השתלה מתוכננת מראש בארץ כאשר התורם הוא קרוב משפחה.... ישנה אפשרות לבצע השתלה בחו"ל , במקרה הזה התורם יכול להיות תורם עםממות מוחי או תורם חי - וגם אז זו השתלה מתוכננת ומתואמת מראש.

05/06/2004 | 12:06 | מאת: מלי קשתי

שלום, אני מושתלת כליה 14 שנים. תופעות- נשירת שיער בגוף,בלבול,קושי בעמידה בתנאי לחץ,קושי בהתמקדות,בעיות בעינים (אין אבחנה רפואית) בדיקות-DHEA-0.41 CORTISOL BLOOD 35 CORTISOL U 151 eESTRADIOL E2 73.4 אבחנה : LH73.2 0H 87.3 DHEA 41 איך מטפלים בבעיה ? ד"ר רחמימוב - אשמח לקבל מימך תגובה תודה מלי

07/06/2004 | 10:02 | מאת:

שלום מלי, השאלה שלך קשה מאוד אין לי מספיק נתונים על מצבך והסימפטומים שלך לא מכוונים אותי לבעייה אחת. לגבי נשירת שיער מהגוף (האם גם מהראש?)כדאי שתיפני לרופא עור. שאר התלונות שלך הן יתכן תופעות לואי של תרופות(תשלחי לי רשימה) או בתחום שבין הנוירולוג לפסיכיאטר (כלומר שיתכן שאת מגיבה לקשיים בחיים האישיים על ידי תופעות שונות). איזה בירור כבר עשית ? רותי רחמימוב