קריו-סל

דיון מתוך פורום  השתלות בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/04/2004 | 21:29 | מאת: עדי25

לרופאי הפורום שלום, אינני בטוחה שזהו הפורום המתאים, אך מקווה שתוכלו לענות על שאלתי: אני נמצאת בשבוע 35 להריוני ושוקלת לבצע איסוף של תאי גזע מחבל הטבור באמצעות חברת קריו סל. לא מצאתי מידע על הטכנולוגיה, סיכויי החלמה ופוטנציאל מחקרי מבחינת העתיד, למעט חומר של החברה עצמה, שמטבע הדברים הוא פירסומי ברובו.... רציתי לשאול: 1. באיזו מידה נפוץ השימוש בתאי גזע מחבל הטבור כיום ומהי האפקטיביות המיוחסת לטיפולים כאלו בהשוואה לאחרים? 2. לפי דעתכם עד כמה השימוש הרפואי בתאים אלו יתפתח בעתיד והאם יש סיכוי שיתרחב לטיפול במחלות נוספות? 3. מהם החסרונות, אם קיימים, של טיפול באמצעות תאים מחבל הטבור? האם קיימת אלטרנטיבה? תודה מראש ושבוע טוב,

22/04/2004 | 13:48 | מאת:

אכן, זה לא הפורום המתאים לשאלתך. בכל אופן ניתן למצוא מידע רב באינטרנט על הטכנולוגיה ושימוש בתאי גזע מדם טבורי. בעת החיפוש ב Google או Yahoo , Alta Vista השתמשי ב מילות מפתח: Cord blood, banking, Cryocell