ללחוץ או לא?
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
אני בחורה לאחר השתלת מח עצם כבר לאחר 9 ח', נשואה (עדיין לא קיבלתי מחזור), כבר בערך שנה לא קיימתי סקס עם בעלי בגלל סיבות שונות של חוסר חשק שלי בעיקר וגם העובדה שהוא רואה אותי כפגיעה. עכשיו שאני מרגישה הרבה יותר טוב ויותר חזקה ניסיתי ליזום אך נעניתי בשלילה, פניתי אל בעלי בנושא אך הוא טוען שהוא צריך עוד זמן כי עדיין הוא רואה בי כפגיעה. האם עלי ללחוץ עליו יותר? מה עלי לעשות? האם יש צורך בייעוץ? הוא טוען שזה עניין של זמן... מה דעתך?
בודאי לא ללחוץ, אבל כן לתקשר. תנסי להסביר לו בשקט שאת לא רוצה לראות את עצמך כנכה. תסבירי לו (אם זה אכן כך) שלתדמית שלך של אדם שחוזר לחיים שלמים שייך גם התפקוד המיני. תנסי להסביר לו שעם הרבה עדינות ורגישות אתם יכולים לחזור לזוגיות נפלאה. אני מדבר מנסיון במובן מסוים.
ואוסיף שאם לא תצליחי לעשות כעצת דני בכוחות עצמך , כדאי שתפנו להתייעצות פסיכוסקסואלית שתסייע בידכם לשקם את חיי המין שלכם..