בעיה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/11/2003 | 20:46 | מאת: פנינה

שלום יש לי בעיה אני לא מסוגלת לשכב עם בעלי רק עם הוא מגרה אותי גירוי ידני ואני מגורה אני מסוגלת לשכב איתו הבעיה היא שזה דורש זמן והשקעה מצידו ולפעמיים אין לא עצבים ובשל כך אני לא מוכנה לשכב איתו הוא רק רוצה לחדור אליי ובזה זה נגמר מה עליי לעשות

23/11/2003 | 10:47 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

זאת בעיה של הרבה זוגות. לרוע המזל הטבע עשה שמרבית העצבים מרוכזים בדגדגן וממש בכניסה לנרתיק. בעומק הנרתיק יש מעט מאד עצבים. אולי התנוחה המתוארת ב http://www.angelfire.com/bc3/schiffer/tnuha.htm עשויה לעזור לך לגרות את עצמך בזמן החדירה (תתעלמי במה שכתוב שם על חוסר זיקפה) גם תנוחה בה את למעלה (במצב של רכיבה) מאפשרת לך לגרות את עצמך.

25/11/2003 | 15:27 | מאת: מעיין

פנינה יקרה אם לבעלך אין סבלנות לעשות לך טוב ורוצה (כמו שאמרת) רק לחדור, נראה לי שהמצב אינו רק פיזי. אחותי מגיע לך יותר

28/11/2003 | 00:29 | מאת: גלעד

יחסי מין טובים אינם רק "חדירה ושפיכה" ! יחסי מין טובים הם הדדיים, ואם בעלך אינו מוכן לשתף אותך ולהשקיע בסיפוקך, הבעיה נעוצה בזוגיות שלכם, וכדאי לטפל בה בהקדם. בהצלחה.

מנהל פורום סקסולוגיה