חוסר חשק מיני
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
ד"ר שלום, אני נשוי 10 שנים. יחסי המין עם אשתי עד לפני מס' חודשים היו הטופ שבטופ. נהניתי מכל רגע ואני מאמין שגם היא. פתאום בתקופה האחרונה זה הפך לסיוט . היא אינה מוכנה לקיים יחסים בטענה שאין לה חשק ואם כבר מקיימים אז אני בתחושה שזה בלית ברירה וכדי לצאת ידי חובה והיא רק מחכה שאגמור. הצעתי לה לשלב אביזרים כדי לשפר את המצב אך היא טוענת שזה לא יפתור את הבעיה . מה לדעתך הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה. אני בחור די נאמן ואוהב אותה מאוד ולא ארצה לבגוד בה , אך אני מרגיש שכבר זה מתחיל לאבד שליטה. אני חושק בה מאוד והיא דוחה אותי. ניסיתי להיות יותר רומנטי ולהשתמש בטיפים נוספים אך זה לא עוזר. נא דעתכם.
שלום חיים אולי יש לה מישהו אחר? דני
קשה לי להאמין למרות שבשלב מסויים חשדתי. אבל זאת לא נראית הסיבה. היא טוענת שגם היא אינה יודעת מדוע ומתוסכלת מכך.
היי תוציא אותה מהבית תשבו בבית קפה ותשאל אותה בשקט ובשלוה מה הסיבה. דני
יש לכל אישה תקופות כאלה. שים לב אם היא קצת מדוכאת .יש כמה אפשרויות: 1) לעזוב אותה לנפשה למס' שבועות ולהפסיק ללחוץ עליה ( רוב הגברים הם מניאקים וקשה להאמין שיסכימו). 2) ללכת ליעוץ זוגי למטפל שעוסק בנידון. 3) להרעיף עליה תשומת -לב ואהבה .... עד שתתרצה.
אישה שאהבה מין ובמין פתאומיות מנסה "להתנער" ו"החשק" יורד זה לא בהכרח אינה מעונינת אובדה היא שהינך עוטף אותה באהבה ו מה קהרה .כלום .לכן כאישה בדוק מה מסתתר מאחורי כול העיניין. כי כשיש "דבר" לאישה אז הגבר הקבוע שלה לא מעניין .עד כידי שלידה.
מאמין במאה אחוז שאין לה גבר אחר. ולא נראה לי שזה נובע מיזה. גם לה זה מפריע וגם היא כבר חושבת שזה מצריך ייעוץ זוגי. השאלה אם סקסולוג או פסיכולוג. ואם ביחד או לבד . כי לי נראה שזאת בעיה שלה