איך גבר יכול להגיע למולטי אורגזמה?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/07/2003 | 19:53 | מאת: חיים

08/07/2003 | 23:14 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני לא בטוח שאפשר ללמוד את זה. לגברים יש (בניגוד לנשים) זמן רפרקציה, הזמן שעובר מהאורגזמה עד שאפשר לקבל זקפה נוספת. יש גברים שאצלם הזמן הזה קצר יותר וכאלה שהוא ארוך יותר. זה כמובן תלוי גם בגרוי שהוא מקבל, למשל מבת זוגו.

09/07/2003 | 00:25 | מאת: אבי

אני יודע שיש ספר בשם "הגבר הרב-אורגזמתי" המתאר שיטות שעובדות (סיפורים של אנשים שקראו ומיישמים עד היום). שיהיה לך בהצלחה.

09/07/2003 | 05:43 | מאת: מולטי אורגזמי

הכוונה שלו היא לא להגיע לזקפה חדשה אחרי שפיכה, אלא לעצור את השפיכה, כלומר להגיע לאורגזמה ללא שפיכה. אכן , יש את הספר, התפרסמו גם כתבות בנושא, ואפשר גם ללמוד לעשות את זה לבד. קשה לתאר את זה, כי זה מאוד חמקמק, אבל זאת תחושה של גמירה לל שפיכה. בעקרון, כמו לפחות איך שני מבין את זה, זה לעצור ממש לפני השפיכה, צריך לתרגל את זה, וגם זאת דרך טובה, שדי דומה בעצם להשהות שפיכה אצל אלה שגומרים מהר. מצטער אם הדברים מבולבלים אבל זה עובד, פשוט קשה לפרוט את הנושא הזה לתיאורים ברורים.

מנהל פורום סקסולוגיה