אין חשק
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
מאז שילדתי ( לפני 9 חודשים ) אבד לי החשק. גם בהריון הוא לא היה מי יודע מה, אבל אז לפחות היתה סיבה. עכשיו אני מגיעה למיטה כל כך עיפה ובכלל לא בא לי כלום. מה לעשות ?
מספר כתבות בעניין: http://www.tevalife.com/article.asp?id=268 http://www.horim.com/QuestionPage.asp?QuestionID=236&SiteSectionID=46 http://www.yofi.co.il/sex/sex18.shtml http://www.yofi.co.il/sex/sex10.shtml
הי שלי, אם חשבת שהריון מסביר את ירידת החשק המיני אז דעי שלידה (בעיקר אם היא טראומטית) והנקה, כמו גם כובד ההורות והטיפול בתינוק/ת (בעיקר בלידה ראשונה), הם סיבות שכיחות להפרעת תשוקה מינית אצל נשים. תוכלי למצוא הסבר מצוין בספר "לנשים בלבד" של האחיות ברמן (בהוצאת מטר). אם לאחר 9 חודשים אין סימני התאוששות בתשוקה המינית שלך - מוטב שתפני לגניקולוג-סקסולוג. אם הפרעת התשוקה אצלך גורמת לקשיים בזוגיות שלכם - מוטב שתפני למרכז משולב לבריאות מינית שבו תוכלו לקבל סיוע גניקולוגי ופסיכוסקסואלי תחת אותה קורת גג. בהצלחה!