איבר קטן
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
איני יודע איך להתמודד עם הבעיה שלי. יש לי פין קטן 12 ס"מ בערך ולא כל כך עבה. בת זוגתי טוענת שטוב לה אתי אך אני לא מאמין כי אני יודע שנשים מעדיפות גודל שיצמד לנרתיקם כך שהם ירגישו את החיכוך ואצלי זה לא קורה כי בת זוגתי ילדה 3 לידות והנרתיק לא כל כך צר. אני מאד מודאג מזה שאני לא מצליח לספק אותה כי היא לא מגיעה לאורגזמה למרות שהיא מרטיבה מהחדירות ואז אני גומר לפני הזמן והיא נשארת חמה. אני חושש שמצב זה יביא את זוגתי לפזול לכוון גברים אחרים ואולי במקרה הגרוע לבגידה למרות שיש אהבה ביננו. איך יוצאים מהמבוך הזה ? תודה.
קודם כל 12 סמ זה לא כל כך קטן. שנית האמת היא שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה בלבד. תמצא תנוחות שמשאירות את הידיים פנויות כדי ללטף ואולי גם לעסות את הדגדגן של בת זוגך, והסכוי רב שתגיע לאורגזמה. אינני יודע את הרקע התרבותי שלכם, אבל מין אורלי, כלומר גרוי הדגדגן בלשון מביא נשים רבות (לא כולן) לידי אורגזמה חזקה במיוחד. שוב אינני יודע אם זה מתאים לכם, אבל יש תרגילים (תרגילי KEGEL ) האמורים לתרגל את האשה לכווץ את שרירי הנרתיק שלה להגברת ההנאה גם שלה וגם של בן זוגה. כל הפרסומות להגדלת הפין הם שקר וכזב. יש שיטות מצוינות להפיג מירב ההנאה מחיי המין שאינם תלויים כלל בגודל אבר המין. תוך סכנה שהחברים יחשבו שיש אצלי תקליט שבור, אני יכול רק לחזור על ההמלצה לקרא ספר הדרכה טוב כגון "סקס עכשיו", שיש בו מגוון של טכניקות להפקת מירב ההנאה.
תודה דני אבל למה התשובות שלך תמיד שטחיות ולא מספיק מעמיקות. למשל לא ענית לי בקשר לחששות שלי מבגידה של בת הזוג ומהאמת שנשים מעדיפות להרגיש איבר מין גברי שתהיה הצמדה מספקת בתוך הנרתיק. אנו תמיד נוטים לברוח מהאמת הזאת שנקראת בגידה כי זה קורה בחיי היום יום אצל הרבה נשים נשואות שאפילו שיש להם בעל טוב הם מחפשות סיפוק מיני בחוץ. לא תמיד יש קשר בין אהבה ומין ומי שחסר לו אז הוא יחפש. מה אתה אומר ?