חוסר גירוי דווקא מהרצויות ביותר
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
שלום, אני בחור בן 29 והנני פעיל מינית מאוד מגיל 15. מעולם לא הייתה לי בעייה ארוכת טווח למצוא בת זוג או לתפקד מינית. לאחרונה גיליתי שקשה לי להתגרות מבחורה שאיתה אני רואה סיכוי לקשר ארוך טווח. סקס מזדמן עם בחורות שונות מגרה אותי ברגע ואילו הבחורות שאיתן אני נהנה הרבה יותר להיות אני מהר מאוד מגלה שאני מפסיק למהר מאוד להיות מגורה אפילו שאני הכי רוצה להיות מגורה. האם הדבר נשמע הגיוני? אני סובל מחרדות באופן כללי. תודה מראש.
אתה כנראה סובל מ 'תסביך הקדשה (זונה) והקדושה': אתה מתגרה ומתפקד מינית עם אשה שאתה תופס כברת השגה וזנותית ומנגד מתקשה להתגרות ולזיין אשה שאתה תופס תופס כבעלת פוטנציאל להפוך לאשתך ולאם ילדיך. הגעת לגיל בו שיקולי ההתמסדות משמעותיים יותר ואולי לכן התחדדה הדילמה עכשיו. אם לא תצליח לצאת מזה בכוחות עצמך - מוטב שתקח התייעצות קצרה עם פסיכוסקסולוג כמוני. בהצלחה!
ממש מרגיש כמו הטניית אל-חזור.
אני חושב שאתה חרד מהתחייבות וכאשר אתה עם בת זוג לטווח ארוך אתה מתייבש.קל לך להכנס לסיטואציה מזדמנת וזה מחרמן אותך בקלות.אולי אתה צריך להפוך בת זוג מזדמנת לבת זוג קבועה ולבדוק אם יש דעיכה אצלך או שאתה מצליח לשמור על אותה התלהבות כמו בהתחלה.אמר פעם זמר ידוע שבאה אליו בחורה כאילו לסטוץ ומביאה איתה פריטי היגיינה לחדר האמבטיה הוא רואה בכך התיחלה של מצב קבוע שהופך אותו מייד לאימפוטנט.