חשק מוגבר בהריון

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/11/2010 | 22:37 | מאת: אור

שלום אני בת 36, נמצאת בתחילת הריון שלישי. על אף ההרגשה הפיזית הלא טובה כתוצאה מההריון, החשק המיני שלי מוגבר ואני מעוניינת בסקס כל יום וכל היום. גם האורגזמות שלי חזקות ואני מרגישה התכווציוית ברחם.בדכ אני מאד מינית ונהנית אבל לא כמו בעת ההריונות. שאלתי, מה הסיבה לעלייה בחשק ומדוע לאחר הלידה יש ירידה ומה ניתן לעשות כדי לשמור על המצב הקיים לאחר הלידה ?

26/11/2010 | 06:22 | מאת: רוני

נכון שאת עוברת שינויים, אבל אלה שינויים מבורכים שבזכותם תהפכי להיות אמא. זו ה-תקופה שבה הנשיות שלך בשיא פריחתה, התקופה שבה את פשוט אישה. יש שינויים הורמונאליים המגדילים את החשק המיני בשליש השני והשלישי של ההריון קראי http://www.yoledet.co.il/sex.asp

29/11/2010 | 11:36 | מאת: ד"ר אילן בירן

העלייה בחשק המיני ובעצמת התחושות בהריון מיוחסת בעיקר לשינויים ההורמונליים בהריון. גם השחרור מהחשש מהריון לא רצוי ומאמצעי מניעה למיניהם תורם להתעצמות ההנאה. קשה לשחזר תנאים אלה לאחר ההריון והלידה ובעיקר את התנאים ההורמונליים. מאידך ידוע שעצם ההנאה והסיפוק המיני מעצימים את התשוקה ומכאן שככל שתעשירי ותגווני את חיי המין שלך - תהני יותר. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה