אי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/07/2009 | 17:10 | מאת: יפעת

לא ידעתי איפה אפשר לשאול- אני ובעלי מקיימים יחסים לעתים רחוקות מאוד, נכון להיום עבר כבר מעל חודש מאז שהיה איזשהו מגע מיני בינינו שאינו "שגרתי" כלומר מעבר לנשיקה כשאנחנו נפרדים בבוקר, שגם היא הפכה למשהו מאוד לא מיני. אני מתוסכלת לאו דווקא מהצורך (שכבר כמעט לא קיים אצלי) אלא מהעובדה שאנחנו מתנהלים כמו שותפים לדירה (וגם בזה אנחנו לא ממש טובים) אנחנו זוג יחסית צער, שנה וחצי, וההתנהלות הזאת נמשכת עוד מלפני החתונה, רק שעכשיו זה ממש החריף. גם כשאנחנו מקיימים יחסים זה איפושהו סביב הביוץ פעם פעמיים, למקרה וזה "יתפוס". אני לא יודעת איך לגשת לזה, לדבר על זה נראה כאילו רק החריף את המצב. וגם כשאני יוזמת לא תמיד אני נענית בחיוב. מה אני יכולה לעשות?

18/07/2009 | 10:20 | מאת: רוני

מבין שלשניכם יש ירידה בחשק המיני זוהי תופעה נפוצה בקרב נשואים וקוראים לכך שחיקה נסו לחדש לרגש ולמצוא חן 1 בעיני השני נסו להחליף אווירה וכד' למדו מהספר סקס עכשיו

21/07/2009 | 14:22 | מאת: ד"ר אילן בירן

מצב כזה מסוכן לזוגיות שלכם: חשוב מאד שתדברו בפתיחות ובגילוי לב על חיי המין שלכם ותנסו למצוא דרך להחיותם. במדת הצורך פנו לייעוץ מקצועי. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה