לא יכולה להגיע

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/06/2009 | 13:00 | מאת: חסויה

אני כבר מיואשת , התחלתי לקיים יחסי מין בגיל 15 , אף פעם לא הגעתי לאורגזמה. כרגע אני בת 18, הייתי רק פעמיים בקשר רציני שכלל יחסי מין על בסיס קבוע , אך לא משנה איך ומה אני לא מצליחה . אני מכירה את ההרגשה על ידי אוננות , על ידי אוננות אני כן מצליחה , אך ברגע החדירה אין שום דבר . ההנאה היא כמו קו ישר בלי עליות כמו שמרגישים בדרך כלל וזה מאד מבאס אותי כי אני אוהבת את החבר שלי , אנחנו הרבא זמן ביחד ואני רוצה להרגיש מה זה . למה זה ככה אצלי ? מה אני יכולה לעשות כדאי להגיע לאורגזמה בזמן קיום יחסי מין? האם זה פסיכולוגי או פיזי?

13/06/2009 | 16:27 | מאת: רוני

רוב הנשים לא מגיעות לסיפוק מחדירה בלבד אלא זקוקות לגירוי נוסף של הדגדגן נסו להאריך את המשחק המקדים בשילוב אוראלי וידני ורק כאשר את מגורה דייך בצעו חדירה בהצלחה

14/06/2009 | 08:06 | מאת: ד"ר אילן בירן

בזכות העובדה שאת יודעת להשיג אורגזמה באוננות גדולים סיכוייך להצליח בכך גם במשגל: התחילי באוננות בנוכחות בן זוגך, אח"כ למדי אותו לגרות אותך כמו שאת מגרה את עצמך ובהמשך לימדו לגרות אותך באותה דרך גם במצבי חדירה שונים. אם תתקשו לעשות זאת בכוחות עצמכם - כדאי שתסתייעו בייעוץ מקצועי. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה