קונדום

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/05/2009 | 07:23 | מאת: בחור בן 25

שלום רב. אחרי שסיימתי לקיים יחסי מין עם חברתי ולאחר מנוחה קצרה, האם אפשר להלביש קונדום פעם נוספת על איבר המין או שיש צורך קודם לשטוף במיים ולנקות את האיבר משאריות הזרע ורק אז להלביש את הקונדום? שאלה נוספת: לאחר שגמרתי לתוך הקונדום, האם אפשר להשאר עוד כמה שניות בתוך חברה שלי ורק אז לצאת? תודה.

03/05/2009 | 14:05 | מאת: ד"ר אילן בירן

רצוי להשתמש בקונדום פעם אחת ולפעם הבאה להשתמש בקונדום חדש. לאחר שגמרת אתה יכול להשאר בנרתיק כל זמן שהזיקפה שלך לא נחלשה ואין סכנה לדליפת תאי זרע לנרתיק.

03/05/2009 | 20:18 | מאת: בחור בן 25

1. ידוע לי שצריך להחליף קונדום בכל אקט, אך חשוב לי לשאול אם אנחנו רוצים לעשות אקט נוסף, האם אני יכול להלביש קונדום חדש מיד או שיש צורך לשטוף במיים את האיבר ורק אז להלביש את הקונדום? 2. איך תאי הזרע יכולים לחדור לנרתיק אם כל הנוזל מצוי "בראש" הקונדום למרות שהזיקפה נחלשת? תודה.

מנהל פורום סקסולוגיה