לא יודע מה לעשות...
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
היי הסיפור הוא כזה.. אני וחברה שלי באים מבתים דתיים.. אני כבר שנים שלא מגדיר את עצמי דתי והיא "דתייה לייט" כלומר שנינו לא שומרים נגיעה ויש ביננו מגע מיני, אך ללא חדירה! אני כבר לא בתול ובעל נסיון רב, אך היא בתולה ורוצה להשאר כך עד לאחר החתונה! אנו חווים סקס נפלא, אני מביא אותה לרמות שהיא לא יכולה לדמיין היא תמיד גומרת, לפחות פעם אחת אם לא יותר, מה שאי אפשר להגיד עליי... אבל לא על הבעיה הזו אני בא לדבר, איתה אני מתמודד, יש ימים טובים יותר ויש פחות.. הבעיה היא אחרת: כבר פעם שניה שהיא נכנסת ל"סטרס" שמא אולי נכנסה להריון!!! (בפעם האחרונה שזה קרה, שלושה ימים אחר כך היא קבלה ווסת אז למזלי היא נרגעה.) אנחנו מבצעים חיכוך של אברי המין אחד בשני חיצונית בלבד, תמיד יש לפחות לאחד מאיתנו תחתון. בפעמים בהם נכנסה ללחץ, אני הייתי בלי תחתון והיא כמובן נשארה עם. לא משנה כמה היא נהנת באותו רגע מהאקט, אני יודע שיום למחרת על הבוקר היא תתקשר אליי ותתחיל לדבר על זה שהיא מפחדת, ושאולי היא נכנסה להריון ושהיא רוצה לעשות בדיקה... השאלות שלי הם כאלה: א. האם באמת ריאלי שבחורה תכנס להריון משפשוף מבעד לתחתון ללא כל מגע ישיר וללא שהגבר גומר?! אומנם יש טפטוף קטן אבל לפי ידיעתי זהו חומר סיכה ולא זרע.. אני טועה?! ב. מה אני יכול לעשות בכדי למנוע את מצבי ה"סטרס" שלה? האם יש הוכחה מדעית או מקצועית שאוכל להביא לה על מנת להרגיע אותה? ג. בקצב הזה אני לא יודע אם אוכל להמשיך להנות מהסקס איתה. כי מילא שהיא לא יודעת לגרום לי לגמור, אנחנו עובדים על זה, כי היא חדשה יחסית בתחום. אבל גם לא לגמור וגם לסבול לאחר מכן שטיפת מח על כך שזה מסוכן ואולי היא נכנסה להריון ושצריך לבדוק את זה ומה יהיה!? אני עוד אפחד לגעת בה.. אני חייב את עזרתכם בנושא ובהקדם האפשרי בבקשה! לא יודע מה לעשות כבר.. אני אוהב אותה כל כך אבל הסיפורים האלה גומרים אותי זה לא שלא אכפת לי ממנה וממה שהיא חושבת או דואגת ממנו פשוט לפי דעתי והבנתי היא מדברת שטויות, תקנו אותי אם אני טועה.. ואני לא יכול להניע אותה מלחשוב על הנושא יום ולילה במשך שבוע לאחר ביצוע האקט ממנו כל כך נהנתה בדיוק לילה לפני! בתודה מראש על העזרה והיעוץ המתוסכל!
ביחס לשאלה א' שלך: נוזל ה PRECUM יכול להכיל גם מעט תאי זרע ולכן תתכן הפרייה, אמנם בסיכוי נמוך ובעיקר בתנאים שתארת. ביחס לשאר דבריך: בת זוגך - יתכן שעל רקע החינוך הדתי המעורר עכבות וחששות - נמנעת מיחסי מין מלאים ומאד חוששת מהריון לא מתוכנן. בו בזמן, כדבריך - היא מצליחה להנות וגם 'לגמור' בהתעלסות אתך. לעומתה, אתה לדבריך אינך 'גומר' בהתעלסות זו וזהו מתכון לא רצוי לתסכול. המלצתי: בין אם תחליטו לקיים יחסי מין מלאים ובין אם תימנעו מחדירה - אתם יכולים וראויים ללמוד להתעלס בדרכים מגוונות המבטיחות מפני הריון ובו בזמן מאפשרות לשניכם להנות ולחוות אורגזמה. יתכן שייעוץ סקסולוגי קצר יסייע בידכם להשיג זאת במהרה. בהצלחה!
You sound very loving AND caring guy. You are right she can not get pregnanat from your way of doing things but for her peace of mind put a condom on AND she will know its 100% safe. You should also teach her what makes you happy so you can enjoy it just as well. good luck.