כל כך הרבה בעיות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/10/2008 | 10:24 | מאת: לירון

אני נשואה שנתיים וחיי הסקס שלנו בקרשים. זה לא משהו חדש זה תמיד היה ככה (חוץ מחצי השנה הראשונה שבה הכרנו) אחרי שניתחתי את עצמי אני מאמינה שיש לי כמה בעיות... 1. הבעיה העיקרית- אין לי חשק. בכלל. אני יכולה להיות בלי סקס גם חצי שנה וזה לא יפריע לי. אני לא ארגיש צורך לסקס. 2. בסקס עצמו לא כל כך נעים לי, לפעמים זה כואב לפעמים הרגשה מציקה במקרה הטוב זה לא עושה לי דבר, אין לי הנאה בזה, בכלל. 3. אני לא מרגישה נוח עם עצמי, אחרי הלידה מאוד השמנתי וסקסית אני לא מרגישה. 4. יש לי גם בעיה פסיכולוגית אני רואה את הסקס שאני עושה כמשהו שצריך להתבייש בו, כמשהו מלוכלך. בזמן האקט עוברות לי מחשבות של "מה ההורים שלי יחשבו על זה" "בטח איזה מגעיל אני נראית". אני חייבת לציין שזה לא בא מהבית, הבית היה בית פתוח ואף אחד לא אמר לי דבר שלילי על סקס, כשאני רואה אחרים עושים סקס זה נראה לי משהו יפה, משהו מלהיב משהו מיוחד שמחבר בין בני הזוג, אבל אני לא מצליחה לישם את המחשבות האלו עלי.... בעלי כבר מיואש לגמרי, ואני מבינה אותו, כרגע אנחנו במצב שאנחנו שוכבים אולי פעם בשבועיים וגם זה רק בגלל שאני מרחמת עליו, לא בגלל שיש לי חשק ולא בגלל שאני נהנת מזה. הבעיה שאני גם לא נותנת לי להינות מזה, הבעל מציע לענג אותי "ידנית" או אורלית ואני מסרבת כי אני פשוט לא מרגישה נוח, מרגישה מלוכלכת מרגישה שזה משהו שאסור.... החוייה המינית הראשונמה שלי גם לא היתה להיט, שכבתי עם חבר שאומנם הייתי איתו הרבה זמן אבל לא היתה אהבה, והוא גם התנהג מאוד לא יפה, בגלל שהוא הכאיב לי ועצרתי אותו הוא מאוד התעצבן נתן לי סטירה בירך ועזב את החדר., אולי זה מקור הבעיה....? ככה הבעל חושב. הרבה בעיות, ואני לא יודעת מאיפה להתחיל... ואם יש בכלל תקווה. סליחה על האורך ותודה.

26/10/2008 | 16:41 | מאת: רוני

1. האם הירידה בחשק המיני הינה כתוצאה של נטילת גלות נגד הריון או נוגדות דיכאון? בכל מקרה כדאי לבצע בדיקה הורמונאלית 2. האם באוננות את יכולה להנות? האם נבדת אצל רופא נשים? 3. סקסיות לא נמדדת רק במראה אלא גם בשפת גוף וכד' (הרזיה תעלה לך את הדימוי האישי) 4. במקרה זה כדאי להיוועץ עם סקסולוג 5. נסי לקרוא את הספר סקס עכשיו

27/10/2008 | 13:08 | מאת: ד"ר אילן בירן

קראתי בעצב את דבריך כי קשייך המיניים פוגעים באיכות החיים שלך, עלולים גם לסכן את הזוגיות שלכם ובעיקר על ההחמצה של הפתרונות הטיפוליים שבאמצעותם תוכלי לשפר פלאים את חיי המין ואת הזוגיות שלך. כדאי שתעני בפירוט מרבי על השאלון http://www.sexuality.co.il/test.php ואחזור אליך עם המלצותי. לשאלתך: זאת ההתחלה הנכונה וגלומה בה תקווה אמיתית.

מנהל פורום סקסולוגיה