בעיות במיטה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/07/2008 | 08:51 | מאת: יעל

יש לי חבר שאוהב אותי ואני אוהבת אותו. בזמן האחרון הוא לא מצליח לשכב איתי, שלא לדבר על לגמור. כמה שאני מפנקת אותו, מענטזת לו, שום דבר לא עוזר. הוא נותן לי להרגיש דחויה ולא מושכת. שאלתי אותו אם משהו מגעיל בי, אבל הוא אמר שזה לא אני אלא הוא. יש לציין שהוא היה חשוף להרבה פורנו בחייו ולגירויים רבים. אני בחורה מאוד מינית ומאוד צריכה את הקרבה הגופנית. מה עלי לעשות? איך אפשר להחזיר את התשוקה שלו אלי? האם אני צריכה לפחד שהוא מוצא פורקן בדרך אחרת?

29/07/2008 | 09:28 | מאת: צ

אם מדובר על בעיות זיקפה אז זה באמת לא קשור אלייך ואל תאשימי אותו בכלום. יש תקופות שאין זיקפה ושום גירוי לא יעזור גם לא דוגמנית צרפתיה ובלונדינית. אם הבעיה נמשכת מומלץ לפנות לייעוץ במרפאה לטיפול מיני.

30/07/2008 | 07:14 | מאת: רוני

יתכן וחבר שלך נמצא בתקופה לחוצה (עבודה,לימודים, כלכלה וכד') המשפיעה על רמת החשק המיני. מציע במקביל לערוך שיחת הבהרה בנושא עימו ולתאם ציפיות בינכם כולל שימוש במחשב לצורך גירוי וכד'. כמו כן מידי פעם לשנות אווירה ולגווןץ במידה וכלום לא עוזר יש לפנות לייעוץ מיני ובירור הורמונאלי

מנהל פורום סקסולוגיה