חרדה
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
אני בחור בן 19 לפני כמה ימים ניסיתי לשכב עם מישהי(לא חברה או משהו) בפעם הראשונה אבל הייתה לי כנראה חרדה ולא הצליח לעמוד למרות שניסיתי והיא ניסתה כולל אוראלי..מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה
שתי אפשרויות לצאת ממעגל הקסמים הזה: האחת טיפול מקצועי, בין אם זה פגישות עם איש מקצוע או שילוב של איש מקצוע וסרוגיט (פגישות עם בת לוויה מקצועית בהנחיית איש המקצוע). האפשרות השניה היא מערכת יחסים עמוקה ופתוחה שבה תוכל להסביר לבת הזוג את הקושי שלך ולבקש ממנה לעזור לך צעד צעד ברגע שאקט מיני יהפוך מהשגת מטרות לפעילות רגשית מהנה (ללא קשר לחדירה) החשש שלך יעלם עם הזמן. בשני המקרים לא מדובר בתהליך של יום ולכן כדאי להתחיל אותו כבר עכשיו.
חשוב שתדע שההתרגשות והחרדה מקשים על הזיקפה מלהופיע ואין זו עדות למחלה או בעייה רצינית! נסה לשתף את בת זוגך בחששותיך ורצוי שתתעלסו ותתחרמנו בכיף ובלי נסיון חדירה עד שתרגיש יותר נינוח. תהנה!