רוצה להפסיק עם אוננות אבל לא יכול!!!! (מס' שאלות)
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
שלום יש לי שאלה שמאוד מדאיגה אותי בשנה האחרונה! אני בשנתיים האחרונות נעשתי מכור לאונונות כך שאני עושה את זה כמה פעמים ביום ובמשך שבוע עשרות פעמים. ברצוני לדעת 2 דברים: 1. האם יש סיכון בראותי עקב הפעילות הזאת?(מדובר באחד שמכור לזה) האם יש סיכון לעתיד שלי, אני מתכוון מבחינת הולדת ילדים בעתיד!? 2. האם ישנם דברים או דרכים שבעזרתם אפשר להתגבר על התופעה הנ"ל בעקרון אני מאוד מעוניין להגמל מהתופעה הזאת בכלל אז אם מישהו יודע על דרכים שבעזרתם אפשר יהיה להפסיק את הרגשת הצורך באוננות וע"י כך להגמל מזה. יום טוב!
אנא קרא את דעתי על אוננות: http://sexuality.co.il/article.php?id=6 האוננות אינה מזיקה למעט 2 מקרים: 1. כשהיא מחליפה יחסי מין עם הזולת אצל אדם בוגר. 2. כשמתפתחת התמכרות לאוננות. הטיפול במקרה כזה הוא גמילה בשיטת CBT. חיפוש בפורום יאפשר לך לקרוא רבות בשני נושאים אלה.
תודה רבה על התשובה! אבל עדין השארת אותי עם דברים לא סגורים 1. מזה גמילה בשיטת CBT? ואיך ולמי צריך לפנות בתהליך כזה? 2. אשמח לקבל עוד חוות דעת מאוד אנשים אם זה אפשרי! ושוב פעם תודה !!! אני צריך את התשובה כמה שיותר מהר אם אפשר עוד היום!
מה קשור CBT לעניין?CBT זה בכלל בענייני סאדו מאזו... מה זה קשור להפסקת אוננות?