מחזור מאחר לחברתי-מודאגים מאוד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/07/2007 | 13:01 | מאת: חבר

שלום רב! לחברתי מאחר המחזור(כבר ה31 לחודש והיא עדיין לא קיבלה את המחזור...ובדרך כלל היא מקבלת לקראת סוף החודש). אנו התמזמזנו ושיחקנו בלי בגדים,כמובן שלא הייתה חדירה(שנינו בתולים),למרות שאיברי נגע באיברה..אדגיש שוב- לא הייתה שום חדירה. אנו נורא מודאגים וחוששים לגבי האיחור של המחזור... האם יש מקום לדאגה? אנא עזרו לנו,שנינו לחוצים נורא מהמצב הזה,הגענו אפילו עד בכי,כי אנו לא מוכנים להריון עכשיו(אנו בני 16)

31/07/2007 | 13:16 | מאת: מיכל

אם חברתך לא לוקחת גלולות יתכנו שינויים של מס' ימים לפה או לפה בלי קשר להריון. למרות זאת כמו שאתה מתאר כן ייתכן הריון, תעשו בדיקה ובפעם הבאה גם בלי חדירה - שים קונדום - ולו רק בשביל השקט הנפשי

31/07/2007 | 15:33 | מאת: סנייה

תקשיב לפי מה שאני מכיר גם המלחץ יכול להיווצר העיכוב במחזור

31/07/2007 | 16:58 | מאת: חבר

סנייה-נקווה באמת שכך המצב... מיכל-חברתי לא לוקחת גלולות. נקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר :] תודה חברים על העצות. (נ.ב:אם לרופא או למנהל הפורום יש מה להוסיף או להסביר,אז בבקשה,אשמח לעוד הסברים קטנים :) )

מנהל פורום סקסולוגיה