בעיה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/09/2006 | 23:51 | מאת: שרה

שלום רב אני בחודש 7 בהריוני (הריון ראשון) בחודשיים אחרונים אני יש לי הרבה יותר משיכה ביחסי מין, זה מפריעה קצת כי אני ובעלי מקיימים יחסים כמעט כל לילה פעם אחת וקשה לבעלי יותר מפעם אחד בלילה ואחרי זה הוא כלכך עייף שאין לו כבר כוח ונירדם כי הוא קם כל בוקר בשעה 5 לעבודה. אני לא יודעת מה לעשות???????? איך אני יכולה לגרום לו חשק יותר??????? מה אתה ממליץ???????? תודה רבה

12/09/2006 | 08:57 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בהריון או לא בהריון, אם יש הבדל משמעותי ברמת החשק, או במקרה זה היכולת, וביחוד שתדירות ואיכות המגע המיני כנראה באמת טובים, שבן/בת הזוג שמרגיש שהיה רוצה קצת יותר, ישלים את החסר על ידי אוננות. אמנם באוננות חסר אלמנט ה"ביחד" שכל כך מוסיף במגע הזוגי, אבל הוא בהחלט מספק את הצורך הפיזי וההורמונלי המיני. יש הרבה גברים - ונשים - שאנם מסוגלים לבצע אקט מיני יותר מפעם ביום, ובמקרים רבים גם הרבה פחות.

12/09/2006 | 09:53 | מאת: גילה

היי שרה , לי יש אותה בעיה אני בחודש 6 יש לי חשק מיני עצום , בין זוגי לא מתלהב ממין אנחנו מקיימים יחסים 4 פעמים בשבוע , לי זה מספיק אני משלימה באוננות ונהנהת מאד מומלץ אוננות בהריון לא מסוכן אני גם לא מחדירה את הויברטור עמוק אני מכניסה רק בקצה משאירה כמה דקות וזה מספיק לי , חשוב לציין שאני יותר עם תאווה למין בהריון מאשר קודם כנראה זה הורמונלי , בהצלחה ותהני .

מנהל פורום סקסולוגיה