לעורר מחדש

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/04/2005 | 22:15 | מאת: רמי

שלום, אני בן 21, ורציתי לבקש עצה לגבי בעייה שלי עם החברה שלי. אנחנו 4 חודשים ביחד, ו(היינו) עושים סקס בכל יום שאנחנו מתראים. כל הזמן שאנחנו ביחד, לא הצלחתי לגרום לה לגמור. יש לי הרבה ניסיון, ולא נתקלתי עדיין במצב כזה. אין לה בעיה לגמור מאוננות, אבל אף פעם לא גמרה מגבר (מה גם שאין לה הרבה ניסיון עם עוד גברים). לגבי הגמירה... אני בטוח שעוד נצליח לפתור את זה, רק צריך לשמור על מצב רוח מיני טוב, ולנסות עד שנמצא את הנוסחה הנכונה. אבל הבעיה שלי היא עם המצב רוח המיני... בגלל הבעיה לגמור, ירד לחברה שלי המצב רוח לסקס. דיברנו על זה, ושנינו מסכימים שאי אפשר לפתור את הבעיה שלה לגמור בלי להיכנס למצב מיני. חשבתי על לדבר איתה ולהסכים ביחד לחכות עד שהתיאבון שלה יחזור אליה והיא תרצה לנסות שוב. אשמח לכל דיעה, בעיקר לדיעה מוסמכת. תודה.

22/04/2005 | 22:48 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

הדבר היחידי שעולה על דעתי, הוא זה שממליצים בכל הספרים והכתבות. שחברתך תדריך אותך לעשות לה מה שהיא עושה בעצמה כדי "לגמור". מכאן אפשר להתקדם בצעדים זהירים לדברים נוספים.

23/04/2005 | 17:03 | מאת: ד"ר אילן בירן

אינני ממליץ על 'פסק זמן' ביחסי המין שלכם כי כך תפחת תשוקתה של בת זוגך ולא בהכרח תתעורר. אדרבא: נסו כעצת דני וכשתגבר הנאתה תגדל גם תשוקתה.

מנהל פורום סקסולוגיה