חשק מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/03/2005 | 01:28 | מאת: רונה

אני בת 23 ויש לי חבר קבוע. היחסים ביננו מעולים, אוהבים, מתחשבים וכו' וכו'. אך קיימת בעיה - אינני חשה בצורך לקיום יחסי מין, אני חסרת חשק ואף פעם לא יוזמת. מצדו זה הפוך לגמרי, הוא יוזם, וחשק אף פעם לא חסר לו... אני לא מבינה מהיכן יכולה לנבוע הבעיה שלנו. אני אוהבת אותו מאוד, כך שלא נראה לי שיש קשר לאהבה.

09/03/2005 | 22:47 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

חשק מיני הוא במידה מסוימת רפלקס מותנה, שזאת מילה מדעית שאומרת את הדבר הטריויאלי שהנאה מסקס דרושה כדי לעשות חשק לעוד. קראי מה עניתי לשואלת שאחרייך שמתלוננת על חוסר חשק.

10/03/2005 | 01:06 | מאת: רונה

אז מה שאתה אומר דני, בעצם כי אני חסרת חשק מכייוון שהניסיונות הקודמים שלי עם סקס לא היו מהנים? נשמע הגיוני, אבל... דווקא כאשר אני וחברי מקיימים יחסים אני נהנית מאוד. הבעיה אצלי היא להתחיל-- אין לי מחשבות על סקס, או רצונות שקשורים בסקס. אני מתחילה לחשוב שאני לא נורמלית?... אני גם לא מפנטזת על גברים אחרים... אז ככה שאי- אפשר לומר שהסיבה היא שאולי אני לא נמשכת אל חברי. אז מה בכל זאת הסיבה?

מנהל פורום סקסולוגיה