גירוי
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
אני מתגרה מנשים רק אם אני מסתכל או מדמיין חלקי גוף מסוימים ואיך אני בה איתם במגע והרבה פחות אם אני מדמיין את האישה בשלמותה . האם זה תקין? איך אפשר להיות יותר מאוזן ולהתגרות מכל האישה?
זה די נורמלי. כל אחד מתגרה בצורה אחרת. אני בטוח שכאשר תפגוש את האשה שתאהב אותה, ישתנה סף הגרוי שלך. איבר המין החשוב ביותר נמצא בין שתי האזניים. הגירוי על ידי איברים מסוימים הוא רק מיועד על ידי הטבע למשוך את תשומת הלב הראשונית. (כמו להבדיל אלפי הבדלות - הישבן האדום של קופים מסוימים) המשיכה האמיתית תבוא אחר כך בדמות ה"אהבה" לאדם השלם, שזו חוויה ותחושה שנכתבו עליה תלי תלים של ספרים ואף אחד לא הצליח להגדיר אותה באמת.
מאד טבעי ושכיח שיגרו אותך אברים מסוימים ובעיקר אברי המין של נשים. כך ברא אותך הטבע וכך יאה. הבעייה מתחילה רק כאשר אתה מתייחס רק לאבר/ים מסוימים 'ומתעלם' מהאישיות ומהדמות של האשה בעלת הגוף... צורך לעשות ניתוק ודה-פרסונליזציה של האשה מאברי המין מעיד על בעייה שרצוי מאד לברר ולפתור.