לא נעים בכלל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/05/2004 | 03:18 | מאת: לורי

התחלתי לקיים יחסי מין עם חברי לא מזמן.אני אמנם לא נהנת מהאקט אך ממשיכה לנסות למקרה שיום אחד זה ישתפר. וזה לא. כמובן שאין מה לדבר בכלל על לגמור למרות שניסינו במגוון דרכים.ניסיתי לענג את עצמי אך אני פשוט לא נהנת. העניין מפריע לי מאוד ואיני יודעת מה לעשות. אינני רוצה לפנות ליעוץ כלשהו בגלל גילי הצעיר (17) גם מכיוון שזה מביך וגם מחשש ליחס מזלזל או משהו. בנוסף,ממש לא הייתי רוצה לשתף את הורי בכל הנושא והחבר בצבא... מה שאומר שטיפול זוגי ירד גם מהפרק... אשמח לקבל עזרה... יש למישהו רעיונות?

16/05/2004 | 10:26 | מאת: אורנה

את לא נהנית כי את לא שלמה עם מעשייך. לאן את ממהרת? סך הכל בת 17. אפילו נחשבת קטינה. לחבר שלך יש צרכים שונים משלך. את תנסה להדביק את הקצב שלא שייך לך. המתיני עם זה. וותרי על יחסי מין, אפשר לעשות דברים אחרים כדי להרגיש קרובים האחד לשניה. את עדיין צעירה תזכרי את זה ומכאן תתקדמי. וזו רק עצה של אשה בוגרת.

16/05/2004 | 10:51 | מאת: לורי

אולי זה קרה מהר מוקדם מידי... אבל באמת שאיני מצטערת על זה... ממש לא ואני גם לא חושבת שיש לחבר שלי צרכים שונים אבל אני לא מאמינה שזה משהו שיכול להסתדר עם הזמן.... בגלל זה אני לא רוצה לוותר ... אבל תודה על ההתייחסות

16/05/2004 | 20:04 | מאת: ד"ר אילן בירן

חוששני שאת ממלכדת את עצמך במצב בלתי אפשרי: מחד גיסא, את מניחה (בטעות!) שקשיי ההתחלה מעידים בהכרח על קיומה של בעייה ואצה לך הדרך להגיע 'לתיפקוד מושלם עכשיו'! מאידך, אינך מוכנה להסתייע (שוב בטעות) בייעוץ והכוונה מקצועית. איני מאמין שתמצאי ישועה מטיפים באינטרנט או מאיזה נס. לכן אני מצטרף לעצה שקיבלת מאורנה ואם תתקשי לעשות כן בכוחות עצמך - אל תהססי לבקש ייעוץ מתאים.

מנהל פורום סקסולוגיה