נרתיק רחב
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
אני נשוי שנים רבות ולאשתי יש נרתיק רחב כנראה מהלידות וזה לא חזר למצב הטבעי. חוץ מזה האיבר שלי לא גדול ולכן אני לא מרגיש אותה בזמן החדירה ואין הצמדה ביננו. מצב זה מאד מתסכל עד שלפעמים אנחנו עושים מין אנאלי כדי שאני אוכל להנות. אבל מה עם ההנאה שלה? איך אוכל לספק אותה? אני פוחד שמצב של חוסר סיפוק יגרור אותה למחשבות של בגידה עם מישהו שיש לו גדול משלי. האם אני רק מדמיין את זה או שזה פחד נורמלי? אני מבקש עצות.
תהיה בטוח שיש עוד כמה כמוך והגודל לא קובע. אתה יכול לספק אותה בדרכים נוספות כמו מין אוראלי ואצבעות. אם היא אוהבת אותך זאת לא סיבה לבגידה.
יש מספר דרכים לטפל בזה. קודם כל יש תרגילים המאפשרים לכווץ את הנרתיק. קוראים להם תרגילי "קגל" KEGEL . כונת התרגילים לשפר את ההנאה לשני בני הזוג. למשל http://www.doula.co.il/modules/news/article.php?storyid=31 אם תבדוק ב"גוגל" הישראלי תחת הכותרת "תרגילי קגל" תמצא קישורים אחדים. בלועזית יש כמובן יותר. במקרים מסוימים אפשר גם להצר את הנרתיק באופן כירורגי. די הרבה נשים עושות את זה אבל אישית לא הייתי ממליץ לאשתי על כך. כמובן כמו שיורם כתב לך, הנרתיק הוא לא האיבר העיקרי לתענוג של האשה. אם אתה רוצה לקרא על טכניקה של מין אני ממליץ על הספר "סקס עכשיו" שהוא די ממצה ולא גולש לפורוגרפיה בשום אופן.