טיפול גמילה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

11/07/2009 | 14:01 | מאת: רותם

בת 32, עישנתי כ- 17 שני קופסא-קופסא וחצי ביום,עברתי במכון טיפול גמילה, סברתי כי לאחר הטיפול החשק לסיגריות יתפוגג, אולם לאחר הטיפול (עברו 26 שעות)התחשק לי לעשן ומשעה לשעה אני "מטפסת" על הקירות, אני ישנה ללא הרף, חולמת על סיגריה ומשתוקקת לעשן, סובלת מעייפות ורק רוצה סיגריה בפה מה עושים? האם אני מסוג האנשים שלעולם לא יצלחו להיגמל? המיואשת

14/07/2009 | 09:15 | מאת:

שלום רותם, יש דרכים רבות לעזור לך בתקופה זו, אנא התקשרי למכון אברהמסון כוכבית 9933* ונעזור לך. בברכה צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*