התמכרות לעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

17/06/2009 | 00:25 | מאת: אשלי

שלום רב, בני, 47 אב לשלושה ילדים מעשן מאז שירותו הצבאי. ההתמכרות שלו כל כך טוטאלית וגורמת לכך שאין לנו שום השפעה עליו בכיוון של גמילה. הרגשתנו קשה משום ששני בני משפחה שלנו נפטרו ממחלת סרטן הריאות.נסיונותינו לעורר את חוש האחריות שלו למשפחתו או לנו רק גורמות לדחייה מצידו ולהעכרת יחסים אנו זקוקים לעצה שתעזור לנו להתמודד בהצלחה עם גישתו זו ותביא לשמירה על בריאותו לטובת כולנו.

14/07/2009 | 09:43 | מאת:

שלום אשלי, אנו, במכון אברהמסון, מאמינים כי ההחלטה להגמל היא אישית ולכן אנו לא מטיפים לגמילה או מתערבים בהחלטה, כשבנך יהיה מוכן להגיע לטיפול נשמח לעזור לו. בהצלחה ובברכה צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*