עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

07/04/2009 | 07:28 | מאת: סופיה

אחי מעשן כבד סיגריות וגם גוינטים הימלצתי לו על השיטה שלכם הוא סקפטי ולא מאמין שזה אפשרי השלה שלי האים בגמילה זה ישפיע גם על דפוסים כי הבעייה קשה לדעתי זה הדפוסים שאתה כה רגיל אליהים מנסיון אישי היית י מעשנת 4קופסאות והפסקתי לפני 6 שנים ואז החלפתי התמכרות של סיגריות באכילה אז אנני ררוצה שאחי יחליף גוינטים דוגמא באלכוהול ????

08/04/2009 | 11:19 | מאת:

שלום סופיה, רוב האנשים מגיעים אלינו סקפטיים ונדהמים מהתוצאות, אנשים לא מגיעים למכון אברהמסון בגלל ה"שיטה" אלא בגלל התוצאות, אם הוא לא מאמין שהוא יכול להצליח יכול להיות שהוא עדיין לא מוכן, ואנו לא ממליצים להטיף או להתערב בהחלטה, זו החלטה אישית שלו, כשיהיה מוכן שייתקשר, יקבל את כל המידע ויחליט. בברכת חג שמח! צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*