שאלות דחופות לעבודה בנושא התמכרויות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

29/03/2009 | 01:25 | מאת: רעות

שלום קוראים לי רעות, ואני עושה עבודת חקר על התמכרויות. ברצוני לשאול מספר שאלות על התמכרות לסמים, אלכוהול ועישון סיגריות. 1)מהם הנזקים הפיזים לטווח הקצר ולטווח הארוך בהתמכרויות, וכיצד זה מתבטא מבחינה גופנית? 2)ישנם נזקים בלתי הפיכים? 3)מהם הקשיים הגופניים והנפשיים בתהליך הגמילה? 4)האם הנטייה להתמכות היא עניין תורשתי? 5)האם ישנם תוםעות לוואי(גופניות) בתהליך הגמילה? אשמח אם אקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה.

30/03/2009 | 11:44 | מאת:

שלום רעות נא להתקשר למכון אברהמסון בטלפון 9933* (כוכבית) ונשמח לעזור לך. בברכה, צוות מכון אברהמסון