דם בליחה בהפסקת עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

03/08/2008 | 10:56 | מאת: ענבר

אני נמצאת כרגע בטיול בהודו, במקום גבוה מאוד שנקרא לה. הגעתי לכאן לפני שבוע וחצי, ופחות מעשרים וארבע שעות לאחר מכן התקררתי. כיוון שכך לא עישנתי כמה ימים (אני מעשנת בין קופסה לקופסה וחצי ליום) החלטתי להפסיק לעשן. מאז עבר כמעט שבוע בו לא עישנתי סיגריות כלל (אך עישנתי מריחואנה מספר פעמים). מאז הפסקת העישון יש לי ליחה בלתי פוסקת באופן שלא היה מעולם, רוב הזמן עם רקמות דם כהות. הבוקר יחד עם הליחה ירקתי דם ממש (ולא רק רקמות כהות כמו קודם). בנוסף בימים האחרונים יש לי גם מעט כאבי גרון אשר מחמירים בשעות הערב ויש בהם הקלה לאחר הוצאת ליחה. כיוון שאני בהודו קצת מסובך לברר דברים. האם כל אלו הם תופעות לוואי של הפסקת העישון? האם יש סיבה לדאוג (אני מודאגת במיוחד מהדם בליחה הבוקר)? שכחתי לציין- אני בת 31 ומעשנת מגיל 17.

07/09/2008 | 00:02 | מאת: בר

מהי שיטת ד"ר קניג? ד"ר קניג Ph.d מוותיקי הגומלים מעישון שדרוג שיטת גמילה מעישון מאפשרת לכם אחריות להצלחה100% http://www.shlomo-kenig.co.il/