קבעתי פגישה למכון אברהמסון לעוד כמה ימים

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

30/03/2008 | 13:45 | מאת: מתה להגמל

בניסיון אחרון להגמל, קבעתי פגישה למכון אברהמסון אחרי שכבר ניסיתי הכל...מסטיקים. מדבקות..."הדרך הקלה להפסיק לעשן". שאלתי היא האם הספקות שיש לי לגבי מידת ההצלחה עשויים לפגוע בטיפול.והאם אני צפוייה לחוות את תסימיני הגמילה הקשים עקב העדר הניקוטין. אני כל כך מתוסכלת מהעישון שמבחנתי אני מוכנה לשלם כל סכום שבעולם רק שמישהו כבר יגמול אותי מהדבר זה.

01/04/2008 | 10:45 | מאת:

שלום רב, לשמחתינו הרבה אין שום קשר בין רמת האמון בטיפול לאחוזי ההצלחה שלו. נהפוך הוא, המטפל מעדיף שלא תאמיני ושלא תנסי לחשוב מה הוא עושה בזמן הטיפול. כל מה שאת צריכה זה לשבת נינוחה ולתת לו לעשות את מה שיודע לעשות בהצלחה כבר שנים רבות. ברב המקרים איו תסמיני גמילה כמו שיש כאשר מפסיקים לבד, אולם הטיפול אינו מנקה את הניקוטין בגוף. כ-2%-3% מהמקרים יתכנו תופעות של עייפות או עירנות יתרה בימים הראשונים שאחרי הטיפול. חשוב להקפיד ולעקוב אחר ההנחיות. הגוף מתאזן לאחר מס' שבועות והתופעות נעלמות. בכל מקרה, במידת הצורך, ניתן לקבל טיפולים נוספים. בהצלחה גם לך!! בברכה, אהוד אברהמסון מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון כוכבית 9933*