סיכויי הצלחת טיפול

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

23/03/2008 | 12:26 | מאת: שלום

שלום, חבר שעובד בתעשיית הסיגריות אמר לי שהוא ראה סקר שמראה שאלו שהפסיקו לעשן ללא כל התערבות, הצליחו להחזיק מעמד מעל שנה - באופן הרבה יותר גורף מאלו שהשתמשו בשיטה תומכת/עזרים/הילינג וכדומה. האם נכון? מה השיטה של אברהמסון בעצם עושה? שלום

25/03/2008 | 11:54 | מאת:

שלום לשלום, שאלתך עניינית והתשובה לה היא, שמחקרים רבים נעשו בתחום והם מראים כי אחוז האנשים הנגמלים לבד עומד על 12.5% בלבד. לעומת זאת, אחוז האנשים הנגמלים בעזרת שיטות שונות גבוה יותר והוא עומד על כ-26% בעזרת כדורים, כ-40% באמצעות הזריקה, למעלה מ-80% במכון אברהמסון. במכון אברהמסון הטיפול הוא טיפול טבעי המשלב שיחת הסבר , שמוש בהילינג ובביו אנרגיה. אין שום חומר בטיפול: לא זריקות, לא כדורים, לא תרסיסים , הוא אינו פולשני או כואב. הטיפול נעשה אך ורק עם הידיים, וזה עובד! ברב המקרים טיפול אחד מספיק, אך אם נותר עדים צורך מסוים, מקבלים טיפולים נוספים. שיהיה בהצלחה גם לך! אהוד אברהמסון מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון: כוכבית 9933 *

29/03/2008 | 00:26 | מאת: רחל

האם ישנה אפשרות לגמול אותי מעישון למרות שאני "מתה" על עישון ואין לי שום מוטיבציה. הבעיה שיש לי אוסטופורוזיס ואני סך הכל בת 50, חוץ מזה שאני מעשנת מזה 35 שנה אבל...למרות כל הנאמר לעיל אני מרגישה טוב ומאוד נהנית לעשן. פשוט מפעילים עליי מכבש להפסיק (בעלי הפסיק בכוחות עצמו...אווףףף הגברים האלה), וגם עוד בעיה קטנה..במשפחתי הרבה סיפורי סרטן, אחי מעי גס שיהיה בריא, אימי נפטרה מסרטן שד ועוד ועוד, אז אם אני לא רוצה אבל חייבת יש מצב? חוץ מזה מה המחיר (חוצפנית הא) תודה לך אהוד