margolin 3 tel aviv

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

22/03/2008 | 18:52 | מאת: בתיה

היתי רוצה לקבל ימפורמציה קצת יותר רחבה מה העלות ו טלפון ליקבועה תור תודה מראוש

25/03/2008 | 11:27 | מאת:

שלום בתיה, הטיפול הוא טיפול טבעי המשלב שיחת הסבר , שמוש בהילינג ובביו אנרגיה. אין שום חומר בטיפול: לא זריקות, לא כדורים, לא תרסיסים , הוא אינו פולשני או כואב. הטיפול נעשה אך ורק עם הידיים, וזה עובד! ברב המקרים טיפול אחד מספיק, אך אם נותר עדים צורך מסוים, מקבלים טיפולים נוספים. מחיר הטיפול הוא 1800 שח אותם ניתן לשלם בשישה תשלומים, המחיר כולל טיפולים במידת הצורך במשך שנה. לקביעת תור אנא התקשר/י למספר 9933 * שיהיה בהצלחה גם לך! אהוד אברהמסון מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון : כוכבית 9933 *