אופן לקיחת הזיבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

10/12/2006 | 17:04 | מאת: נעמי

הרופא משפחה המליץ לי להתחיל לקחת 2 כדורים ביום השביעי האם זה בסדר כך? ואז מתי מפסיקים לגמרי עם הסיגריות? תודה

17/12/2006 | 10:13 | מאת:

שלום נעמי, דרך הלקיחה שונה ממה שנאמר לך - בשלושת הימים הראשונים, נוטלים טבליה אחת. מהיום הרביעי ואילך, נוטלים שתי טבליות, בהפרש של שמונה שעות ואת השניה לא יאוחר מהשעה 4-5 אחה"צ. משך הטיפול כחודשיים (120 טבליות). ניתן לעשן בתחילת הטיפול, לתרגל ירידה בכמויות ולקבוע את יום הפסקת העישון תוך 7-14 יום מתחילת הטיפול. בהצלחה, ד"ר איה פלג