זיבן ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

10/12/2006 | 10:57 | מאת: אופטימית

בוקר טוב! אני לוקחת זיבן כבר 7 ימים (3 ימים ראשונים כדור 1, מיום הרביעי 2 כדורים) הלילה לא הצלחתי לישון כמעת כלל . את הכדור השני לקחתי בשעה 16.00 בנוסף לכך יש לי כל הזמן סחרחורות .לעשן הפסקתי ביום החמישי של לקיחת תרופה. מה אני עושה בקשר לסחרחורת ושינה?

17/12/2006 | 10:09 | מאת:

שלום, ברכותי על הכניסה לתהליך הגמילה! תופעות לוואי אפשריות של הזייבן הן עוררות וסחרחורות. בדרך כלל הן חולפות או שעוצמתן לא מהוות בעיה. עליך לאמוד את העוצמה של תופעות הלוואי הללו ולהתיעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך שימוש. בהצלחה, ד"ר איה פלג