שילוב של זיבן עם תרופות אחרות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

09/12/2006 | 22:14 | מאת: הגר

שלום רציתי לברר העם ניתן לקחת זיבן לגמילה מעישון, אם אני משתמשת מזה כמה חודשים ברסיטל (citalopram as HBr 20 mg) תודה לתשובה מהירה ובהצלחה לנגמלים

17/12/2006 | 10:03 | מאת:

שלום הגר, לא ניתן לשלב בין שתי התרופות. תוכלי להעזר בתחליפי ניקוטין כדוגמת המדבקות וגם לפנות לסיוע התנהגותי-נפשי הניתן על ידי מומחה גמילה מעישון.השימוש בתחליפי הניקוטין חשוב על מנת למנוע את תסמונת הגמילה מהניקוטין שהוא החומר הממכר. יש חשיבות להרגיל את הגוף לירידה בכמויות וזוהי המטרה של המדבקות. עליך להתמיד בשימוש במדבקות של 21 מ"ג ולאחר מכן להוריד את המינון ולהעזר במדבקות של 14 ו- 7 מ"ג. הגוף אכן מקבל אספקה של ניקוטין במינון יורד וללא שאר אלפי החומרים המזיקים. בהצלחה, ד"ר איה פלג