הפסקת עישון לאורך זמן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

05/12/2006 | 08:54 | מאת: יעל

בעלי מעשן כעשרים שנה עם הפסקות רבות באמצע כקופסא ליום. הוא אף הפסיק לגמרי (בלי כל עזרה )במשך מס' שנים אך כתוצאה ממוות של אדם קרוב חזר לעשן.מאז שוב הפסיק , שוב חזר (בעקבות נסיבות קשות אחרות) ורוצה אך אינו מצליח להפסיק. מה עצתך?

09/12/2006 | 18:19 | מאת:

שלום יעל, בעלך הצליח בעבר ואין שום סיבה שלא יצליח בעתיד. חשוב לו להפנים כי גמילה מעישון היא טוטלית וסיגריה אחת מדרדרת את כל התהליך לנקודת ההתחלה. מומלץ לשלב בין טיפול תרופתי (זייבן ותחליפי ניקוטין) ובין סיוע של מומחה גמילה מעישון (אישי או קבוצתי). בהצלחה, ד"ר איה פלג