גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

03/12/2006 | 11:19 | מאת: צפורה

שלום לכם אני מעשנת 35 שנה והיתי מאד רוצה להפסיק אנ י מקבלת כבר מעל 25 יום זיבן וזה לא עושה לי כלום מי יכול להגיד לי מתי זיבן מתחיל להשפיע האם זיבן לא גורם נזק כלשהו

09/12/2006 | 18:29 | מאת:

שלום ציפורה, תרופת הזייבן אינה תרופת פלאים ועל מנת להצליח ולחוש את ההשפעה החיובית של התרופה, עליך להתקדם בהתהליך הגמילה. יש לתרגל ירידה בכמויות ותוך תקופה לקבוע את יום ההפסקה, ממנו ואילך לא תעשני יותר. מכיון ועישנת הרבה שנים ואת לא מתקדמת בתהליך, אני ממליצה לך לשקול סיוע התנהגותי - נפשי הניתן על ידי מומחה גמילה מעישון. תרופת הזייבן ידועה בהשפעתה החיובית על ההצלחה בגמילה מעישון והיא מאושרת לשימוש על ידי משרד הבריאות. אין לתרופה פוטנציאל התמכרות. בהצלחה, ד"ר איה פלג