הפסקת עישון עי היפנוזה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

29/11/2006 | 21:16 | מאת: גי צפון

דר איה פלג שלום!!! אני בן 52 שנה,חולה מאד עם מחלות קשות ביותר כמו מחלת הבירגר עקב עישון כבד שגרמה לי לכריתת כל אצבעות הרגליים,אני מועמד לניתוח קשה בבטן עקב סתימות דם בעורקים בכל הגוף,אנני מצליח להגמל מהסגריות הארורות,נסתי הכל והחזקתי מעמד שבועיים ואז הכל קרס,אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה למצוא לי טיפול נגד עישון עי הפנוזה,זה הדבר היחידי שעדין לא ניסיתי בגמילה מסגריות,ואני מאד מאמין בהיפנוזה אם יש לך מושג בצפון מי עוסק בכך אנא ממך תכתבי לי ואפנה מידית בתודה מראש גי

01/12/2006 | 11:03 | מאת:

שלום, ברור, כי לאור מצבך הבריאותי ולשיפור איכות חייך, עליך להפסיק לעשן ויפה שעה אחת קודם! גמילה מעישון כוללת גם את החלק הפיזיולוגי וגם את החלק הנפשי - התנהגותי. סיוע בתחליפים תרופתיים ושל מומחה גמילה מעישון מעלים אחוזי ההצלחה ולאורך זמן. על מנת לבדוק סיוע התנהגותי בקבוצת תמיכה מעישון,תוכל לפנות לסניף קופת החולים אליה אתה משתייך. לגבי טיפול אישי, תוכל לפנות למומחים בתחום העישון. היפנוזה אינה הדרך המומלצת ואין מידע מחקרי לגבי יעילותה בתחום הגמילה מעישון. בהצלחה, ד"ר איה פלג