חיזוק להפסקת עישון עם זיבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

28/11/2006 | 14:43 | מאת: pablo

דוקטור פלג שלום, שאלה לי עליך שמאד מתרידה אותי, אם תוכלי לעזור לי. המנהל שלי הפסיק לעשן בכוחות עצמו מזה כבר שבועיים אך התהליך ארוך ומייגע ועם הרבה יסורים השאלה האם אפשר לקחת את הכדורים זיבן להפסקת עישון לשם חיזוק

01/12/2006 | 10:55 | מאת:

שלום פבלו, תרופת הזזייבן טובה ומסייעת בתהליך הגמילה מעישון. היא מורידה את סימפטמי הגמילה הפיזיים בהעדר ניקוטין, מורידה הדחף לעשן וממתנת העלייה במשקל. את התרופה יש לקבל על ידי הרופא המטפל ולהקפיד על דרך הלקיחה. בהצלחה, ד"ר איה פלג