עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

18/11/2006 | 10:42 | מאת: אני

אני וחבר שלי הפסקני לעשן יחד לפני שנה וחצי. לצערי, חבר שלי חזר "לגנוב" סיגריות לפני מס' חודשים, והיום הוא כבר מעשן כל יום בערך 3 סיכריות, אני לא יודעת במדויק כי לא נוח לו לעשן לידי ולספר לי שהוא עישן כי אני מגיבה שלא לטעמו... מה עלי לעשות כדי לעצור אותו בזמן לפני שהוא יעשן קופסא כמו לפני שנה וחצי. שאני מדברת איתו על להפסיק הוא אומר שהוא יפסיק שהוא יחליט.. העניין הזה ממש מציק לי, ואני אובדת עיצות... האם עלי להתעלם ולא להעיר לו שאני מריחה מפיו את הסרחון הזה? האם עלי לנ'גס בכל דרך???

19/11/2006 | 13:10 | מאת:

שלום תוכלי לשקף לחבר שלך את העובדה כי באם לא יחזור למסלול הגמילה, הוא יגיע לכמויות העישון הקודמות שלו. ככל הנראה, הוא משלה את עצמו, שיוכל לשלוט בכמות הסיגריות היומית. אך, הדבר לא עומד במבחן המציאות! תזכירי לו את יתרונות הגמילה ועד כמה חשוב לך שיהיה לא מעשן. בהצלחה, ד"ר איה פלג