ריח של מדורה - לכל המעשנים (לד'ר איה פלג)

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

12/11/2006 | 22:51 | מאת: נגה

ד"ר איה שלום רב, א. מודה לך מאוד על עזרתך והתיחסותך , וסליחה שאני מתקרצצת אבל אני צרכה אותך!!! אני כבר חודשים וחצי בלי רעל (פשששששששששש אני גדולה) יש מצב שבעתיד אני יגעל מהריח? יש כאלה נגמלים שאומרים שאחרי תקופה מסויימת נגעלים מהריח של מעשנים מסביב! יכול להיות מצב שגם אני לא אוכל שיעשנו לידי? אני רוצה להגיש שכל מעשן שיעשן לידי ריחו יהיה כמו של מדורה. אולי רק כך אגיש באמת נגמלת ונגעלת מהסיגריות!!!!! אם כן לפי דעתך מתי זה יהיה?? לפי הסטטיסטיקה של הניגמלים. תודה

15/11/2006 | 19:54 | מאת:

שלום נגה, חושי הריח והטעם משתפרים בשלבי הגמילה הראשונים וגם את תחושי זאת. זוהי המחשה אחת לשיפור תפקוד הגוף ללא כל הרעלים שבסיגריה. כל אחד עובר את הגמילה אחרת ובקצב שלו. אך, יתרונות הגמילה הם רבים ובמישורים שונים - ואין ספק שתחושי אותם. כפי שכבר ציינתי בעבר, קחי נשימה עמוקה ואל תתפתי לעשן בכלל. בהצלחה, ד"ר איה פלג