טעם מר בבית הבליעה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

17/10/2006 | 17:47 | מאת: לילי

שלום רב, אני בת 39 והפסקתי לעשן בערב ראש השנה (בקלות) אחרי עשרות שנות עישון מאסיבי ומאז...כל ערב יש לי צרבת קשה ולפני כמה ימים התחיל לי טעם מר בעומק הגרון כאילו ועישנתי רצוף שלוש קופסאות האם זה יכול להיות מתהליך הפסקת העישון? איך את ממליצה לי לפעול אל מול תאורים אלו? תודה מראש לילי

19/10/2006 | 14:37 | מאת:

שלום לילי, ברכותי על הצלחתך בתהליך, זאת לאחר הרבה שנות עישון. מה שאת מתארת שכיח לשלב הגמילה בו את נמצאת. הדבר קשור להעדר ניקוטין שהוא חומר בסיסי. החומציות הנ"ל תתמתן ותיפסק עם התקדמות תהליך הגמילה. על מנת להקל על עצמך, מומלץ לשתות הרבה מיים, סוכריות מסייעות גם כן. ממליצה לך לפנות לרופא המטפל על מנת לבחון לקיחת טיפול תרופת למיתון הצרבת. אל תתיאשי, ניקוי הגוף לוקח זמן. בהמשך תחושי את היתרונות הרבים שיש לתהליך הפסקת העישון אותו את עוברת. בהצלחה, ד"ר איה פלג