המון אבל המון כוח רצון ....

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

29/09/2006 | 08:18 | מאת: שלי

היתי מעשנת קופסא וחצי-שניים ליום אם לא יותר (היתה תקופה שכבר הפסקתי לספור...) אין צורך לאמר שזה היה מגעיל אך מכורח ההרגל (הרע) לא יחסתי לזה משמעות כל כך בטח שלא לריח...אחת על כמה וכמה לתופעות לוואי ולסכנות שלנזקי העישון תכלס "נהנתי" לעשן ... היה מן קטע כזה אתה עצבני אתה אחרי סקס אחרי ארוחה וואלה מגניב ...אבל..זהו שלא...גברים התרחקו ממני (מהג'יפה של הסיגריות ..אני בחורה די נאה ולא התאים לי לעשן מה שגם סיגריה נראתה עלי רע גם ככה אני נראית מסטולה..בכל אופן ביום בהיר אחד אמרתי לעצמי : שלי!!! אתה יכולה להפסיק לעשן ולחזור לעשן תמיד אבל אז מה הטעם?? עשיתי לי בראש רשימה כן כן! רשימה של מה שאני אוהבת בסיגריה ומה לא חיובי ושלילי (כמו שאני עושה בבחירות עם בני זוג (-: לא תאמינו אבל זה עובד ..(אם רק רוצים (-: כמובן..) ושראיתי מול עיני את השלילי כנגד החיובי אמרתי לעצמי וואו!! כל כך הרבה סיבות להפסיק לעשן.. לא שהזיז לי תכלס הסיבה היחידה שהפסקתי היתה תופעת הריח בפה שהיתה לי ולמעשניםאם גברים שלא עישנו קח שכל ריח היה אפקטיבי עבורם .טוב די חפירות! שורה תחתונה אני רוצה לאמר לכם אני מינואר כבר לא מעשנת ... אפילו לא סיגרייה אחת!!!!!!!!! פשוט הכנסתי לעצמי לראש שזה לא טוב לי חברות שלי בשוק ממני הסביבה הקרובה הורי כולם בכלל ואפילו נעים להיות לידי יותר ללא ריח העישון המזוויע כיום שאני על יד מעשנים אני מבינה כמה זה לא נעים הריח... מה שכן השמנתי...... לא רציני כמה קילו איזה 4-3-5 קילו אבל ...זה לא תירוץ אני יודעת (-: חוצמזה שאר החושים שלי התחדדו למדי נהייתי יותר היפראקטיבית ממצב של עייפות נהייתי אסרטיביית יותר עירנית יותר דברנית יותר ממש נולדתי מחדש.. אם זה שווה??? זה שווה מאוד במיוחד שמדובר בבריאות שלכם עיזבו אתכם הכל סתם קונספירציות לעשות עלינו כסף.. סיגריות..גם אני אכלתי את זה.. אז קחו עצמכם בידיים אנשים!!!!!!! המון המון כוח רצון וכמו כל דבר הדרך להצלחה תמיד בשיפוצים אז.... תתחילו בישנוי קטן ומשמעותי... פשוט תפסיקו לעשן!!!!!! ותרצו את זהבאמת!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה לכולם אוהבת אתכם וצום קל ונעים!!!!!!

01/10/2006 | 14:24 | מאת:

שלום שלי, כל הכבוד על התהליך שעברת. ניכר כי את מאד מאושרת!!! מקוה שגולשי האתר ישאבו הרבה כוח מדבריך ויראו כי הדבר אפשרי ומאד מתגמל. בברכת גמר חתימה טובה, ד"ר איה פלג