ניקורט

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

15/08/2006 | 18:53 | מאת: יעקב

אבקש לדעת האם בזמן השימוש בניקורט .אפשר גם, ואני אומר גם, זה רק שאי אפשר לעשן מידי פעם האם זה מזיק?ומה תופעות לוואי של הניקורט?אשמח לקבל תשובה תודה!

17/08/2006 | 18:02 | מאת:

שלום יעקב, על פי ההנחיות, אסור לעשן ולהשתמש בתחליפי ניקוטין. תחליפי הניקוטין, כsוגמת ניקורט, מסייעים לגמילה מדורגת מניקוטין שהוא החומר הממכר. הניקורט מכיל ניקוטין ללא שאר מרכיבי העישון. הניקוטין עצמו מזיק לבריאות ולכן יש ללקחו על פי ההנחיות ולא מעבר לטיפול המומלץ. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il