חזרה לגמילה בעזרת מדבקות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

22/07/2006 | 18:29 | מאת: רחל אשד

נגמלתי מעישון למשך 40 יום ולצערי חזרתי לעשן לפני יומיים. אני רוצה להתחיל מייד גמילה מחדש אך לא יודעת בכמה מ"געלי להשתמש. בגמילה שהסתיימה השתמשתי במשך 3 שבועות ב-21 מ"ג, שבועיים ב-14 מ"גת ושבועיים ב-7 מ"ג. ביומיים של עישון אני מעשנת קרוב ל-20 סיגריות ביום. אודה על תשובה מהירה.

22/07/2006 | 19:19 | מאת:

שלום רחל, חבל שמעדת - זאת לאחר תהליך מוצלח ביותר!! עליך להמשיך מנקודה זו ולתרגל את הדברים שסייעו לך לפני 40 יום. תוכלי להעזר שוב במדבקות של 14 מ"ג. עדיך לחזור מהר ככל האפשר למסלול, כך יהיה לך יותר קל. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il