הפסקתי לעשן!!!!!!

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

22/07/2006 | 16:32 | מאת: תמיר

שלום אני נקי ממלבורו לייט כבר חודשיים אך בשבוע האחרון יצאה לי פריחה שגודלת וגודלת מבית השחי ומתפשטת לגב זו מן פריחה עם שלפוחיות שהופכת את העור שלי כמו כוויה או צלקת לאחר כוויה אני שואל האם זו תופעה מוכרת בעת הפסקת העישון או שאין שום קשקר לכך בעבר רופא המליץ לי לא להפסיק בבת אחת כי לפעמים יש אלרגיות אם יש סיכוי שפיתחתי אלרגיה כתוצאה מהפסקת העישון מקופסא ל-0 סיגריות בבת אחת בתודה מראש תמיר

22/07/2006 | 19:16 | מאת:

שלום תמיר, איני מוצאת קשר בין הדברים. תצטרך לברר עם הרופא המטפל את הסיבה ובהתאם לכך את הטיפול המומלץ. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il