גמילה בעזרת זייבן וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

19/07/2006 | 15:52 | מאת: ריני

פרופ' איה פלג שלום. התחלתי תהליך גמילה מעישון בעזרת זייבן לפני כשבוע. ברצוני לדעת תוך כמה זמן מסיום לקיחת הכדורים אוכל לנסות להכנס להריון. בנוסף רציתי לדעת אם יש קשר בין כאבי בטן ללקיחת הכדורים, האם צריך לקחת כדור על בטן מלאה? המון תודה מראש

22/07/2006 | 11:13 | מאת:

שלום ריני, אסור להשתמש בתרופת הזייבן בתקופת ההריון. סינון התרופה לוקח כחודש. במידה ואת מנסה כבר כעת להיכנס להריון, עליך להפסיק את הטיפול. תוכלי להעזר בתחליפי ניקוטין. אין התוויה לקחת את הטבליות על בטן מלאה. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il